Weltevree presenteert haar lente-favorieten


Geniet van uw tuin met deze slimme oplossingen voor veelvoorkomende problemen

Nu de zon weer schijnt en de dagen langer worden, kunnen we eindelijk weer genieten van onze tuinen. Hoewel het heerlijk is om buiten te zijn, brengen sommige tuinactiviteiten ook uitdagingen met zich mee. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen die deze problemen aanpakken. Hieronder vindt u enkele praktische en stijlvolle producten die uw tuinervaring aanzienlijk kunnen verbeteren.

1. Tablebench: Ruimtebesparende Picknicktafel

Probleem: Picknicktafels zijn vaak groot, log en moeilijk te verplaatsen.

Oplossing: De Tablebench, ontworpen door Jaïr Straschnow, is een eigentijdse en multifunctionele variant van de traditionele picknicktafel. Deze tafelbank bespaart ruimte en biedt meerdere gebruiksmogelijkheden. Ideaal voor kleinere buitenruimtes zoals balkons of stadstuinen. Door het innovatieve ontwerp kan de Tablebench zowel als tafel als bank gebruikt worden, waardoor u flexibel bent in het gebruik van uw buitenruimte.

Nice to know: De Tablebench is perfect voor multifunctioneel gebruik in compacte ruimtes. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kan de tafel gemakkelijk verplaatst worden, wat ideaal is voor mensen die graag hun buitenruimte aanpassen aan verschillende gelegenheden.

2. Waterworks: Orde rondom de Wateraansluiting

Probleem: Rommelige en vieze hoekjes rondom de tuinslang en het kraantje.

Oplossing: Waterworks, ontworpen door Floris Schoonderbeek, brengt orde en gezelligheid in uw tuin. Dit systeem zorgt ervoor dat uw wateraansluiting er altijd netjes uitziet. Met verschillende opbergmogelijkheden voor tuinslangen, sproeiers en andere accessoires houdt u uw tuin georganiseerd en netjes.

Nice to know: De Waterworks kan ook dienen als minibar, waarbij de emmer gebruikt wordt als wijnkoeler. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan uw tuin, perfect voor tuinfeesten en bijeenkomsten.

3. Sofabed: Comfortabel Zitten en Slapen

Probleem: Slaapbanken zijn vaak praktisch, maar niet comfortabel.

Oplossing: Het Sofabed, ontworpen door Hade Steenwinkel

, biedt zowel comfort als veelzijdigheid. Met een simpele draai verandert deze bank in een comfortabele slaapplek, perfect voor een dutje in de buitenlucht. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een ontspannen zithouding en een vlakke slaapplek wanneer nodig. Dit maakt het een ideale oplossing voor zowel dagelijks gebruik als voor gasten die blijven overnachten.

Nice to know: Het unieke ontwerp zorgt voor een ontspannen zithouding en een vlakke slaapplek. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat het Sofabed weerbestendig is en lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

4. Bended Table: Stabiele Tafel op Elke Ondergrond

Probleem: Wiebelige tafels en glazen.

Oplossing: De Bended Table, ontworpen door Jaïr Straschnow, biedt stabiliteit op elke ondergrond dankzij de flexibele constructie van gebogen aluminiumplaten. Geen bierfiltjes meer nodig! Dit ontwerp zorgt ervoor dat de tafel zich aanpast aan oneffenheden in de grond, waardoor uw glas altijd stevig staat.

Nice to know: Deze tafels zijn 100% recyclebaar. Het gebruik van aluminium zorgt ervoor dat de tafel lichtgewicht en duurzaam is, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en lang meegaat.

5. Flip-up Chair: Altijd Droge Stoelen

Probleem: Natte stoelen en schoonmaken.

Oplossing: De Flip-up Chair, ontworpen door Théo Blanchard, heeft een zitting die omhoog geklapt kan worden om droog en schoon te blijven. Perfect voor regenachtige dagen. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat u nooit meer last heeft van natte billen of het eindeloos schoonmaken van uw stoelen.

Nice to know: Deze stoelen zijn gemakkelijk horizontaal stapelbaar, ideaal voor grotere gezelschappen. Dankzij het slimme ontwerp zijn de stoelen ook zeer duurzaam en weerbestendig, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vergen.

Veelgestelde vragen over innovatieve tuinoplossingen

Wat zijn de voordelen van multifunctionele tuinmeubels?

Multifunctionele tuinmeubels besparen ruimte, bieden veelzijdigheid en maximaliseren het gebruik van uw buitenruimte. Ze zijn ideaal voor kleinere tuinen en balkons waar elke centimeter telt.

Hoe onderhoud ik mijn Waterworks?

De Waterworks is ontworpen om onderhoudsarm te zijn. Regelmatig schoonmaken met water en milde zeep is voldoende om het systeem netjes te houden. Voor de emmer en andere accessoires kunt u een zachte borstel gebruiken om vuil te verwijderen.

Is de Bended Table geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, de Bended Table is gemaakt van duurzaam aluminium dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen en zon. Het is echter aan te raden om de tafel in de wintermaanden te beschermen met een hoes of binnen op te bergen.

Hoeveel ruimte bespaar ik met de Tablebench?

De Tablebench bespaart ongeveer de helft van de ruimte in vergelijking met een traditionele picknicktafel, ideaal voor kleinere buitenruimtes. Dankzij het multifunctionele ontwerp kunt u de tafel zowel als bank als tafel gebruiken, wat extra flexibiliteit biedt.

Kan de Sofabed het hele jaar door buiten blijven staan?

Het wordt aanbevolen om de Sofabed tijdens extreme weersomstandigheden binnen te halen of af te dekken met een beschermhoes om de levensduur te verlengen. Het gebruik van weerbestendige materialen zorgt ervoor dat de bank bestand is tegen de meeste weersomstandigheden.

Dit artikel is geschreven door Weltevree Tuinmeubelen.