Nieuwe frontjes voor IKEA Symfonisk luidspreker

Tegenwoordig komen er steeds meer slimme producten voor in huis: van slimme verlichting tot robotstofzuiger, het moet allemaal in het interieur passen. Daarom hebben we een leuk initiatief gezien dat de populaire Symfonisk luidspreker van IKEA een complete make-over is gegeven.

Unisk maakt nieuwe frontjes voor IKEA Symfonisk luidspreker

Unisk biedt mooie vervangende frontjes aan voor de IKEA Symfonisk boekenplank luidspreker. Upgrade het uiterlijk met authentieke materialen zoals hout, leer of duurzame textiel.

Met de Unisk covers krijgt de IKEA smart speaker een luxe uitstraling, passend bij deze kwaliteits luidspreker. De eerste collectie van Unisk is vanaf nu verkrijgbaar.

De Symfonisk luidspreker werd vorig jaar op de markt gebracht door IKEA in samenwerking met de Amerikaanse Sonos. Met een Sonos audio installatie kan je via WIFI in elke ruimte met een speaker van muziek genieten. De speaker is populair als betaalbaar instapmodel in het Sonos audio systeem, of als uitbreiding op je Sonos collectie. De luidspreker heeft een gemakkelijk verwijderbaar front, wat eenvoudig vervangen kan worden door een nieuwe.

De Nederlandse ontwerpers van Unisk zagen de kans om de Symfonisk luidspreker te “IKEAhacken” met een nieuwe frontje. Na verscheidene materialen en stijlen zijn onderzocht is de eerste lichting nu klaar voor de verkoop. Lokaal geproduceerd in Nederland, zijn de Unisk covers de mogelijkheid om de Symfonisk speaker een uniek uiterlijk te geven en perfect in te passen in jouw interieur.