De perfecte design keuken geschenken

Met de toenemende populariteit van maaltijdbezorging services brengen mensen meer tijd door in de keuken. Of je nu op zoek bent naar een geschenk als de snijplank of een keuken set nodig hebt. Zintuig heeft een groot assortiment. Uw klanten zijn zeker tevreden met de perfecte en ook promotionele keukenproducten.

design keukengeschenken

Zeker nu de restaurants helaas nog niet open mogen door Corona, worden er ook steeds meer maaltijden online besteld en bezorgd. Je kan maaltijden kant en klaar bestellen of maaltijden bestellen die je zelf nog moet koken. In het laatste geval is goed keukengerei dan wel een must.

Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers die nu veel thuiswerken dan ook een restaurantbon, kookboek of een leuk keuken geschenk. Zelfs horen we al verhalen over online kookclinics.

De 4-delige keuken set

TC-stoffen keuken set, bestaande uit een koksmuts (circa 18 x 18 x 15 cm), een gewatteerde ovenhandschoen (circa 31 x 19 cm), gewatteerde pannenlap (circa 21 x 21 cm) en een keukenschort (circa 65 x 81 cm).
Vergroot uw naamsbekendheid met dit promotieartikel door uw naam op de items te bedrukken middels transferdruk of zeefdruk.

Dit item is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit.

Glazen olie- en azijnverstuiver

Gebruikt u graag olie en azijn voor uw salades? Dan raden wij u een olie- en azijnstel aan met een verstuiver. Een verstuiver voor olie is tevens handig wanneer u het gebruik van olie bij het bakken wilt beperken.

De flessen kunnen eventueel verpakt worden in een luxe geschenkdoos zodat het weggeven nog net even wat specialer wordt.
Op dit item is het ook mogelijkheid om een eigen logo te laten bedrukken. Dit kan middels een tampondruk of met een lasergravure.

De afwasborstel

Ondanks dat veel huishoudens tegenwoordig een vaatwasser hebben wordt de afwasborstel ook nog steeds veel verkocht. Zeker nu we straks weer massaal gaan kamperen. De afwasborstel is dan ook ideaal om voor op de camping.
Dit is dan ook een leuk zomer geschenk wat ook bedrukt kan worden met een logo

De groentesnijder

De spiraal groentesnijder. Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig. De spiraalsnijder is het ideale hulpmiddel voor groentepasta, wok schotels en verse salades. U snijdt gezonde pastaspiralen van courgette, wortel, radijs en nog veel meer groenten. Met vingerbeschermer voor extra veiligheid. Dit product is vaatwasser bestendig en wordt geleverd in geschenkverpakking.

Op de geschenkverpakking kunt u eventueel ook een logo laten bedrukken.

Verschillende keukengadgets en accessoires met bedrukking

Verder is er nog een heel groot aanbod van verschillende keukengadgets en accessoires. Zo zijn er bijzondere opbergdoosjes in de vorm van een appel, een digitale vleesthermometer, een complete keuken set of een mini koelkast. Bij Zintuig.nl kunt u deze producten laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunt u het geschenk nog bijzonderder maken voor uw relaties.

Op Zintuig.nl kunt u eenvoudig de producten bestellen. Op de website kunt u de totale kosten berekenen. Alle producten kunnen zowel bedrukt als onbedrukt aan u geleverd worden. Als u nog vragen heeft, of advies wilt neem dan gerust contact op.