Misschien wel de grootste woonwinkel

Wat voor bedrijf je ook hebt, je wilt graag dat mensen je bezoeken. Fysiek in je locatie of online. Nu zijn wij jaren geleden als eens benaderd door Woononline.nl, -het meisje dat dat toen deed, werkt er al jaren niet meer-, maar ondertussen zijn ze misschien wel de grootste online woonwinkel van Nederland geworden.

woon online

 

Woononline is ooit begonnen als WoonOutlet in Alkmaar in 2005. Geheel ingericht als ‘shop-in-shop’ boden ze meer dan 60 fabrikanten winkelruimte die in hun winkel rechtstreeks hun uiteenlopende modellen verkochten.

Door de jaren heen kwam steeds meer de behoefte om een eigen gezicht te geven aan de winkel. Ze zijn toen een eigen collectie gaan voeren die uit alle windstreken van de wereld werd gehaald. Al sinds 2005 staat Hein de Jong, oprichter en bedenker van het winkelconcept aan het roer van de lifestyle centra. Zijn enthousiasme en creativiteit zorgen ervoor dat alle bezoekers zich op hun gemak voelen en tegelijkertijd worden geïnspireerd door meer dan 12.000 woonartikelen. Van een wandspiegel tot aan een geheel interieur, het begint bij een bezoekje en een praatje. Ze helpen de mensen graag om de stijl in huis te krijgen, waar de klant naar op zoek is.

Woononline is een megastore met een filiaal in Alkmaar. En sinds 2011 ook aangevuld met een uitgebreide webshop. Woononline beschikt over eigen meubelbezorgdienst om elke klant zo snel mogelijk van de nieuwe aankoop te kunnen laten genieten. Je kunt in de winkel maar ook online terecht voor jouw complete interieur, van eettafels tot kussens. Ze hebben een heel groot en bovendien verrassend aanbod.

woon online

Je vindt bij Woon meer dan 12.000 artikelen die scherp geprijsd zijn, veelal direct mee te nemen. Kortom, je vindt hier een buitengewoon complete lifestyle setting.

Met merken als Be-Pure Home, Woood, Zuiver, Richmond Interiors, By-Boo, Hk Living en vele anderen doet Woon altijd mee met de laatste trends op interieurgebied. Kwaliteit staat voorop met daarnaast een heleboel goede aanbiedingen. De winkel is 7 dagen per week geopend met daarnaast nog een uitgebreide webshop!

Webshop Woononline

Naast hun fysieke winkel in Alkmaar gaan ze met onze tijd mee en hebben ze een complete webwinkel ingericht. Per artikel staat vermeld of dit artikel ook in de winkels te bezichtigen is of dat dit alleen een artikel is voor de webshop. Ook staat de voorraad indicatie bij elk artikel zodat je precies weet wanneer het artikel in huis kan zijn!

Voor het gemak van online bestellen bieden ze alle service die je van een moderne webshop mag verwachten, een eigen bezorgdienst bijvoorbeeld waardoor ze op professionele wijze jouw nieuwe aankoop netjes bij je thuis kunnen afleveren. Daarnaast staat de klantenservice zeven dagen per week voor je klaar. Bijzonder is ook de 100 dagen retourrecht dat je als consument hebt.

woononline

 

en een fraai inkijkje in de winkel in Alkmaar (weliswaar van een aantal jaar terug, maar geeft een goede indruk. Woononline benadrukt dat veel getoonde meubels in onderstaand filmpje niet meer beschikbaar zijn. Een nieuw filmpje is in de maak):