Thaise stoel eerste exclusieve product van CDI

Met het oprichten van Cool Design Items (CDI) werd in 2020 het idee om bijzondere designproducten te ontwerpen en te verkopen werkelijkheid. De nieuwe webshop heeft het als doel om allerlei producten uit verschillende sectoren te verenigen in één webshop, waarbij een goed design het belangrijke uitgangspunt is. Het idee is ontstaan bij Norman Noteborn, die het plan vervolgens is gaan uitwerken en op zoek is gegaan naar enthousiaste collega’s. Inmiddels is het eerste exclusieve product van CDI op de markt gekomen.

 

 

thaise stoel

Niet alleen Home & Living
Ondanks de achtergrond van de oprichters, die bij de sector Home & Living ligt, focust Cool Design Items zich niet alleen op deze sector. De organisatie heeft het idee om een breed scala aan producten aan te bieden, wat gaat van unieke reistrolleys tot aan designstoelen. Cool Design Items wil eigen producten ontwikkelen, die door het bedrijf zelf vervolgens ook weer verkocht kunnen worden.

Eerste exclusieve product: Thaise stoel
Het eerste exclusieve product van Cool Design Items is een unieke stoel uit Thailand. In een gerenommeerde meubelfabriek is de stoel, die gemaakt is van duurzame Amerikaanse eiken, vervaardigd. In Thailand heeft de ontwerper van deze stoel al meerdere awards gewonnen en via Cool Design Items komt deze stoel nu ook in Europa en hier in Nederland op de markt. Meer weten over deze bijzondere stoel, die uitsluitend verkrijgbaar is via Cool Design Items? Zie hier alles over de stoelen die Cool Design Items in de webshop verkoopt!

De komende periode zal Cool Design Items het aanbod continu blijven uitbreiden. Zo gaat de organisatie bezig met het ontwikkelen van eigen ontwerpen, die vervolgens net als de Thaise stoel in de verkoop gaan.