Design badkamermeubelen voor meer luxe

U kunt uw badkamer uiteraard het design geven dat u zelf wilt. Badkamermeubelen dragen optimaal bij aan een luxe uitstraling en een comfortabele was- of douchebeurt. Het is uiteraard erg belangrijk uw badkamermeubelen exact naar uw wens in uw badkamer te hebben. Voor het design zijn er dan ook diverse opties.

Ideale hulpmiddelen

Badkamermeubelen kunnen de ideale sanitaire hulpmiddelen van uw badkamer zijn. Zo is het gebruik van een luxe verlichting een design methode die optimaal is om uw badkamer een luxe uitstraling te geven, maar daarnaast ook nog eens een ideale verlichting in uw badkamer te hebben.

Ook uw spiegel, wasbak, kraan en douchecabine of badkuip kunt u een design geven zoals u zelf wilt. Ook is een scherm voor langs uw badkuip bijvoorbeeld een ideaal hulpmiddel voor uw privacy en is dankzij een luxe uitstraling ook één van de veel gebruikte badkamermeubelen.

Verder draagt een klein kapstokje voor de badjassen of handdoeken ook zeker bij aan het design van uw badkamer, bijvoorbeeld door het gebruik van de meest luxe kleuren.

Eigen maten

Uw badkamermeubelen kunnen uiteraard in alle maten bij u geleverd worden. Zo kunt u kiezen voor een ondiepe brede wasbak, een badkuip met aangepaste maten of een badscherm dat breed maar zeer laag is. De keuze voor uw design meubelen ligt uiteraard volledig bij u.

Combinaties mogelijk

Uiteraard kunt u badkamermeubelen ook combineren zoals u zelf wilt. Een badkuip in combinatie met een wasbak in de zelfde kleur, vloertegels die hetzelfde design hebben als de muur of een douchekop met dezelfde luxe uitstraling als uw kraan.

Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen voor massief houten badkamermeubelen of een eiken design. Een andere populaire optie is het gebruik maken van een badkamerspiegels met een klein lichtbak er op.

Hangende badkamermeubelen

Het gebruik maken van een kast aan de muur is een andere zeer populaire designoptie. Zo kunt u uw spiegelkastje aan de muur laten hangen en op een voor u perfecte hoogte de wasbak er net onder laten hangen. Overigens bespaart u zo ook nog eens een grote hoeveelheid aan ruimte op de vloer.

Badkamermeubelen moeten uiteraard maximale comfort bieden aan u, en een spiegel op de juiste hoogte met daaronder uw ideale wasbak sluit hier uiteraard perfect op aan.

Verschillende tegels mogelijk

Om uw ideale design samen te stellen kunt u kiezen welke tegels u wilt hebben aan uw muur en op uw badkamervloer. Diverse combinaties zijn uiteraard mogelijk, maar exact naar uw smaak. U kunt kiezen voor meerdere tegels met een kleiner oppervlakte per tegel, of u kunt uw voorkeur leggen op weinig tegels die per tegel een grotere oppervlakte hebben.

Ook zijn tegels uiteraard in verschillende kleuren verkrijgbaar. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het kiezen voor betontegels of voor steenstrips of glimmende steentjes zoals Swarovski.