Minibiebs in Deventer

De beste en grootste minibieb van Deventer bevond zich helaas slechts een klein jaartje aan de Sluisstraat in Deventer. Dat was minibieb De Raem. Helaas hield de beheerder van die eerste minibieb met menstruatiespullen het al snel voor gezien. Volgens onbevestigde berichten is hij verhuisd naar het dorpse Apeldoorn.

Dat het pand van Senzora wordt afgebroken (bron: deventer.nl) maakte het er natuurlijk ook niet makkelijker op, om die minibieb te blijven beheren. In juli 2022 staat het pand ook grotendeels leeg, wachten op de slopers en de asbestverwijderaars. Alleen in het witte kantoorgedeelte bevinden zich nog enkele huurders, van wie het ook is aangezegd dat ze er spoedig uit zullen moeten

Maar laat er nu een prachtig en actueel overzicht zijn van alle minibiebs in Deventer en directe omgeving. Er is zelfs een Google Maps kaartje bij geplaatst zodat liefhebbers een route kunnen uitstippelen langs minibiebs. Zoek maar even op Google.

deventer minibieb

Minibieb kopen

Mocht je nou een minibieb willen kopen, zouden wij aanraden te beginnen met dit leuke boek. Al is het maar om inspiratie op te doen.