Royal Wing Luxe Boomerangs | Nieuw met Boemerangs

Wereldwijd houden mensen van nieuwe ontwerpen en producten om te kopen. Zo is er in Duitsland een nieuw bedrijf opgericht dat boemerangs verkoopt.

boemerangs

Normale boemerangs fascineren mensen van alle leeftijden, van jong tot oud. Maar luxe boemerangs die we onlangs vonden op internet zijn geheel nieuw van ontwerp, concept en uitrusting. Ze zijn uniek en innovatief, hebben een cool design, zijn handgemaakt en bevatten waardevolle edelstenen.

Je kunt meer informatie vinden op de homepage van Royal Wing Boomerangs. Over hun producten en meer dingen zoals hun geschiedenis de kwaliteit kijkt je op de pagina informatie. Bekijk ook hun op Youtube.

Interessant is ook om hun geschiedenisvideo (zie hieronder) te bekijken. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, komt de boemerang helemaal niet oorspronkelijk uit Australië. Het is belangrijk om misverstanden en valse informatie te voorkomen.

Oorsprong boemerangs

Doordat de boemerang weer terugkeert als je hem hebt weggegooid, denken veel mensen dat die werd gebruikt door Aboriginals voor de jacht. Maar waarschijnlijk was het attribuut in gebruik als bijzonderheid, of om indruk te maken op andere stammen. (bron Wikipedia)

Zelfs in Nederland zijn ooit boemerangs gevonden, die afkomstig zijn uit de eerste eeuw voor Christus. Check deze pdf bijvoorbeeld.

De oudste boemerang van Nederland
Bij opgravingen (1962-1964) op ‘Rooswijk’, op het terrein van Tata Steel (voorheen Hoogovens) is een bijzondere vondst gedaan: een boemerang van eikenhout.
Dit is de oudste boemerang van Nederland en wordt gedateerd rond 470 v Chr. Dat op deze plek al vroeg gewoond werd, bewijst de opgraving van een aantal huisplattegronden van boerderijen uit de Late IJzertijd en Vroeg Romeinse Tijd.
Naast de boemerang zijn op deze plek typisch Romeinse voorwerpen gevonden. Bijvoorbeeld de speelschijfjes waarmee het molenspel werd gespeeld.

Het Duitse bedrijf Royal Wing Boomerangs uit Hannover is nieuw. Ze beloven in de toekomst veel meer ideeën zoals concepten, ontwerpen, enz.

Koop ook je boemerang!

Bekijk hier de boemerangs op bol.com